Voetbal Combinatie (VC) Trynwâlden

Voetbal Combinatie (VC) Trynwâlden is een Voetbalclub gelegen aan Sportcomplex Kaetsjemuoilan, Van Haersmasingel 40 in Oentsjerk.

Meer informatie over Voetbal Combinatie (VC) Trynwâlden in Oentsjerk

Voetbal Combinatie (VC) Trynwâlden is een Voetbalclub gelegen in Oentsjerk op Sportcomplex Kaetsjemuoilan, Van Haersmasingel 40.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Oentsjerk? Dan ben je bij Voetbal Combinatie (VC) Trynwâlden op de juiste plek. Bij Voetbal Combinatie (VC) Trynwâlden hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbal Combinatie (VC) Trynwâlden kun je in een leuk voetbalteam spelen in Oentsjerk. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbal Combinatie (VC) Trynwâlden om lid te worden. 

Voetbal Combinatie (VC) Trynwâlden in Oentsjerk is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Sportcomplex Kaetsjemuoilan, Van Haersmasingel 40 in Oentsjerk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oentsjerk of niet, iedereen is welkom bij Voetbal Combinatie (VC) Trynwâlden. Je kan Voetbal Combinatie (VC) Trynwâlden telefonisch bereiken op: 31 58 256 2121 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vctrynwalden.nl/

Hoe kom je bij Voetbal Combinatie (VC) Trynwâlden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbal Combinatie (VC) Trynwâlden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbal Combinatie (VC) Trynwâlden

Bezoekers bekeken ook