Voetbal Academie Ton Jenners

Voetbal Academie Ton Jenners is een Voetbalclub gelegen aan Monseigneur Nolenslaan 9 in Den Haag.

Meer informatie over Voetbal Academie Ton Jenners in Den Haag

Voetbal Academie Ton Jenners is een Voetbalclub gelegen in Den Haag op Monseigneur Nolenslaan 9.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij Voetbal Academie Ton Jenners op de juiste plek. Bij Voetbal Academie Ton Jenners hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbal Academie Ton Jenners kun je in een leuk voetbalteam spelen in Den Haag. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbal Academie Ton Jenners om lid te worden. 

Voetbal Academie Ton Jenners in Den Haag is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Monseigneur Nolenslaan 9 in Den Haag. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Haag of niet, iedereen is welkom bij Voetbal Academie Ton Jenners. Je kan Voetbal Academie Ton Jenners telefonisch bereiken op: 31 6 42204928 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Voetbal Academie Ton Jenners? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbal Academie Ton Jenners het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbal Academie Ton Jenners

Bezoekers bekeken ook