Stichting Vrienden van Voetbalvereniging Taxandria

Stichting Vrienden van Voetbalvereniging Taxandria is een Voetbalclub gelegen aan George Perklaan 4 in Oisterwijk.

Meer informatie over Stichting Vrienden van Voetbalvereniging Taxandria in Oisterwijk

Stichting Vrienden van Voetbalvereniging Taxandria is een Voetbalclub gelegen in Oisterwijk op George Perklaan 4.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Oisterwijk? Dan ben je bij Stichting Vrienden van Voetbalvereniging Taxandria op de juiste plek. Bij Stichting Vrienden van Voetbalvereniging Taxandria hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Stichting Vrienden van Voetbalvereniging Taxandria kun je in een leuk voetbalteam spelen in Oisterwijk. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Stichting Vrienden van Voetbalvereniging Taxandria om lid te worden. 

Stichting Vrienden van Voetbalvereniging Taxandria in Oisterwijk is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan George Perklaan 4 in Oisterwijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oisterwijk of niet, iedereen is welkom bij Stichting Vrienden van Voetbalvereniging Taxandria. Je kan Stichting Vrienden van Voetbalvereniging Taxandria telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Stichting Vrienden van Voetbalvereniging Taxandria? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Vrienden van Voetbalvereniging Taxandria het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Stichting Vrienden van Voetbalvereniging Taxandria

Bezoekers bekeken ook