Stichting Meer dan Voetbal

Stichting Meer dan Voetbal is een Voetbalclub gelegen aan Woudenbergseweg 21 in Zeist.

Meer informatie over Stichting Meer dan Voetbal in Zeist

Stichting Meer dan Voetbal is een Voetbalclub gelegen in Zeist op Woudenbergseweg 21.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Zeist? Dan ben je bij Stichting Meer dan Voetbal op de juiste plek. Bij Stichting Meer dan Voetbal hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Stichting Meer dan Voetbal kun je in een leuk voetbalteam spelen in Zeist. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Stichting Meer dan Voetbal om lid te worden. 

Stichting Meer dan Voetbal in Zeist is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Woudenbergseweg 21 in Zeist. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zeist of niet, iedereen is welkom bij Stichting Meer dan Voetbal. Je kan Stichting Meer dan Voetbal telefonisch bereiken op: 31 343 493 242 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.sportknowhowxl.nl/nieuws-en-achtergronden/nieuwsberichten/nieuwsbericht/99063/stichting-meer-dan-voetbal-draagt-kennis-en-netwerk-over

Hoe kom je bij Stichting Meer dan Voetbal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Meer dan Voetbal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Stichting Meer dan Voetbal

Bezoekers bekeken ook