Sportvereniging Vrienden van Zonnegloren

Sportvereniging Vrienden van Zonnegloren is een Voetbalclub gelegen aan Eemweg 2D in Soest.

Meer informatie over Sportvereniging Vrienden van Zonnegloren in Soest

Sportvereniging Vrienden van Zonnegloren is een Voetbalclub gelegen in Soest op Eemweg 2D.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Soest? Dan ben je bij Sportvereniging Vrienden van Zonnegloren op de juiste plek. Bij Sportvereniging Vrienden van Zonnegloren hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging Vrienden van Zonnegloren kun je in een leuk voetbalteam spelen in Soest. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging Vrienden van Zonnegloren om lid te worden. 

Sportvereniging Vrienden van Zonnegloren in Soest is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Eemweg 2D in Soest. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Soest of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging Vrienden van Zonnegloren. Je kan Sportvereniging Vrienden van Zonnegloren telefonisch bereiken op: 31 35 601 8612 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvz49.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging Vrienden van Zonnegloren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Vrienden van Zonnegloren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging Vrienden van Zonnegloren

Bezoekers bekeken ook