Sportvereniging Sint Hadrianus Herten

Sportvereniging Sint Hadrianus Herten is een Voetbalclub gelegen aan Gerbergaweg 20 in Herten.

Meer informatie over Sportvereniging Sint Hadrianus Herten in Herten

Sportvereniging Sint Hadrianus Herten is een Voetbalclub gelegen in Herten op Gerbergaweg 20.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Herten? Dan ben je bij Sportvereniging Sint Hadrianus Herten op de juiste plek. Bij Sportvereniging Sint Hadrianus Herten hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging Sint Hadrianus Herten kun je in een leuk voetbalteam spelen in Herten. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging Sint Hadrianus Herten om lid te worden. 

Sportvereniging Sint Hadrianus Herten in Herten is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Gerbergaweg 20 in Herten. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Herten of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging Sint Hadrianus Herten. Je kan Sportvereniging Sint Hadrianus Herten telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.shh-herten.nl/clubinfo/

Hoe kom je bij Sportvereniging Sint Hadrianus Herten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Sint Hadrianus Herten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging Sint Hadrianus Herten

Bezoekers bekeken ook