Schaakvereniging West Zeeuws-Vlaanderen

Schaakvereniging West Zeeuws-Vlaanderen is een Voetbalclub gelegen aan Van Ostadestraat 17 in Oostburg.

Meer informatie over Schaakvereniging West Zeeuws-Vlaanderen in Oostburg

Schaakvereniging West Zeeuws-Vlaanderen is een Voetbalclub gelegen in Oostburg op Van Ostadestraat 17.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Oostburg? Dan ben je bij Schaakvereniging West Zeeuws-Vlaanderen op de juiste plek. Bij Schaakvereniging West Zeeuws-Vlaanderen hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Schaakvereniging West Zeeuws-Vlaanderen kun je in een leuk voetbalteam spelen in Oostburg. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Schaakvereniging West Zeeuws-Vlaanderen om lid te worden. 

Schaakvereniging West Zeeuws-Vlaanderen in Oostburg is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Van Ostadestraat 17 in Oostburg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oostburg of niet, iedereen is welkom bij Schaakvereniging West Zeeuws-Vlaanderen. Je kan Schaakvereniging West Zeeuws-Vlaanderen telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Schaakvereniging West Zeeuws-Vlaanderen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schaakvereniging West Zeeuws-Vlaanderen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Schaakvereniging West Zeeuws-Vlaanderen

Bezoekers bekeken ook