S.V. Valleivogels

S.V. Valleivogels is een Voetbalclub gelegen aan Sportpark de Bree-West, Willaerlaan 123 in Scherpenzeel.

Meer informatie over S.V. Valleivogels in Scherpenzeel

S.V. Valleivogels is een Voetbalclub gelegen in Scherpenzeel op Sportpark de Bree-West, Willaerlaan 123.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Scherpenzeel? Dan ben je bij S.V. Valleivogels op de juiste plek. Bij S.V. Valleivogels hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij S.V. Valleivogels kun je in een leuk voetbalteam spelen in Scherpenzeel. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij S.V. Valleivogels om lid te worden. 

S.V. Valleivogels in Scherpenzeel is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Sportpark de Bree-West, Willaerlaan 123 in Scherpenzeel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Scherpenzeel of niet, iedereen is welkom bij S.V. Valleivogels. Je kan S.V. Valleivogels telefonisch bereiken op: 31 33 277 2773 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.valleivogels.nl/

Hoe kom je bij S.V. Valleivogels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je S.V. Valleivogels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. S.V. Valleivogels

Bezoekers bekeken ook