Rooms Katholieke Sportvereniging Rhode

Rooms Katholieke Sportvereniging Rhode is een Voetbalclub gelegen aan Dommelpark 3 in Sint-Oedenrode.

Meer informatie over Rooms Katholieke Sportvereniging Rhode in Sint-Oedenrode

Rooms Katholieke Sportvereniging Rhode is een Voetbalclub gelegen in Sint-Oedenrode op Dommelpark 3.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Sint-Oedenrode? Dan ben je bij Rooms Katholieke Sportvereniging Rhode op de juiste plek. Bij Rooms Katholieke Sportvereniging Rhode hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Rooms Katholieke Sportvereniging Rhode kun je in een leuk voetbalteam spelen in Sint-Oedenrode. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Rooms Katholieke Sportvereniging Rhode om lid te worden. 

Rooms Katholieke Sportvereniging Rhode in Sint-Oedenrode is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Dommelpark 3 in Sint-Oedenrode. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sint-Oedenrode of niet, iedereen is welkom bij Rooms Katholieke Sportvereniging Rhode. Je kan Rooms Katholieke Sportvereniging Rhode telefonisch bereiken op: 31 413 473 416 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.rhode.nl/

Hoe kom je bij Rooms Katholieke Sportvereniging Rhode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rooms Katholieke Sportvereniging Rhode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Rooms Katholieke Sportvereniging Rhode

Bezoekers bekeken ook