Oude voetbalveld West

Oude voetbalveld West is een Golfafslagbaan gelegen aan in West-Terschelling.

Meer informatie over Oude voetbalveld West in West-Terschelling

Oude voetbalveld West is een Golfafslagbaan gelegen in West-Terschelling op .

Ben jij opzoek naar een Golfafslagbaan in de buurt van West-Terschelling? Dan ben je bij Oude voetbalveld West op de juiste plek. Bij Oude voetbalveld West hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Oude voetbalveld West kun je in een leuk voetbalteam spelen in West-Terschelling. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Oude voetbalveld West om lid te worden. 

Oude voetbalveld West in West-Terschelling is de plek om te voetballen. Deze Golfafslagbaan is gelegen aan in West-Terschelling. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in West-Terschelling of niet, iedereen is welkom bij Oude voetbalveld West. Je kan Oude voetbalveld West telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Oude voetbalveld West? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oude voetbalveld West het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Oude voetbalveld West

Bezoekers bekeken ook