Kantine Voetbalvereniging Wolfaartsdijk

Kantine Voetbalvereniging Wolfaartsdijk is een Voetbalclub gelegen aan Sportweg 4 in Wolphaartsdijk.

Meer informatie over Kantine Voetbalvereniging Wolfaartsdijk in Wolphaartsdijk

Kantine Voetbalvereniging Wolfaartsdijk is een Voetbalclub gelegen in Wolphaartsdijk op Sportweg 4.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Wolphaartsdijk? Dan ben je bij Kantine Voetbalvereniging Wolfaartsdijk op de juiste plek. Bij Kantine Voetbalvereniging Wolfaartsdijk hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Kantine Voetbalvereniging Wolfaartsdijk kun je in een leuk voetbalteam spelen in Wolphaartsdijk. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Kantine Voetbalvereniging Wolfaartsdijk om lid te worden. 

Kantine Voetbalvereniging Wolfaartsdijk in Wolphaartsdijk is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Sportweg 4 in Wolphaartsdijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wolphaartsdijk of niet, iedereen is welkom bij Kantine Voetbalvereniging Wolfaartsdijk. Je kan Kantine Voetbalvereniging Wolfaartsdijk telefonisch bereiken op: 31 113 581 456 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvwolfaartsdijk.nl/

Hoe kom je bij Kantine Voetbalvereniging Wolfaartsdijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kantine Voetbalvereniging Wolfaartsdijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Kantine Voetbalvereniging Wolfaartsdijk

Bezoekers bekeken ook