HSV Hoefse Sportvereniging

HSV Hoefse Sportvereniging is een Sportclub gelegen aan Schattekerkerweg 6 in De Hoef.

Meer informatie over HSV Hoefse Sportvereniging in De Hoef

HSV Hoefse Sportvereniging is een Sportclub gelegen in De Hoef op Schattekerkerweg 6.

Ben jij opzoek naar een Sportclub in de buurt van De Hoef? Dan ben je bij HSV Hoefse Sportvereniging op de juiste plek. Bij HSV Hoefse Sportvereniging hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij HSV Hoefse Sportvereniging kun je in een leuk voetbalteam spelen in De Hoef. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij HSV Hoefse Sportvereniging om lid te worden. 

HSV Hoefse Sportvereniging in De Hoef is de plek om te voetballen. Deze Sportclub is gelegen aan Schattekerkerweg 6 in De Hoef. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in De Hoef of niet, iedereen is welkom bij HSV Hoefse Sportvereniging. Je kan HSV Hoefse Sportvereniging telefonisch bereiken op: 31 297 593 585 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.hsv69.nl/

Hoe kom je bij HSV Hoefse Sportvereniging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HSV Hoefse Sportvereniging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. HSV Hoefse Sportvereniging

Bezoekers bekeken ook