Herder Voetbalschool

Herder Voetbalschool is een Voetbaltraining gelegen aan Kastanjelaan 35 in Heerenveen.

Meer informatie over Herder Voetbalschool in Heerenveen

Herder Voetbalschool is een Voetbaltraining gelegen in Heerenveen op Kastanjelaan 35.

Ben jij opzoek naar een Voetbaltraining in de buurt van Heerenveen? Dan ben je bij Herder Voetbalschool op de juiste plek. Bij Herder Voetbalschool hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Herder Voetbalschool kun je in een leuk voetbalteam spelen in Heerenveen. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Herder Voetbalschool om lid te worden. 

Herder Voetbalschool in Heerenveen is de plek om te voetballen. Deze Voetbaltraining is gelegen aan Kastanjelaan 35 in Heerenveen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heerenveen of niet, iedereen is welkom bij Herder Voetbalschool. Je kan Herder Voetbalschool telefonisch bereiken op: 31 6 53570116 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://herdervoetbalschool.nl/

Hoe kom je bij Herder Voetbalschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Herder Voetbalschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Herder Voetbalschool

Bezoekers bekeken ook