Haagse Voetbal Vereniging Ras

Haagse Voetbal Vereniging Ras is een Voetbalclub gelegen aan Albardastraat 15 in Den Haag.

Meer informatie over Haagse Voetbal Vereniging Ras in Den Haag

Haagse Voetbal Vereniging Ras is een Voetbalclub gelegen in Den Haag op Albardastraat 15.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij Haagse Voetbal Vereniging Ras op de juiste plek. Bij Haagse Voetbal Vereniging Ras hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Haagse Voetbal Vereniging Ras kun je in een leuk voetbalteam spelen in Den Haag. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Haagse Voetbal Vereniging Ras om lid te worden. 

Haagse Voetbal Vereniging Ras in Den Haag is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Albardastraat 15 in Den Haag. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Haag of niet, iedereen is welkom bij Haagse Voetbal Vereniging Ras. Je kan Haagse Voetbal Vereniging Ras telefonisch bereiken op: 31 70 368 1868 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.hvvras.nl/

Hoe kom je bij Haagse Voetbal Vereniging Ras? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haagse Voetbal Vereniging Ras het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Haagse Voetbal Vereniging Ras

Bezoekers bekeken ook