Christelijke Voetbalvereniging Wieringermeer

Christelijke Voetbalvereniging Wieringermeer is een Voetbalclub gelegen aan Kon. Beatrixlaan 3 in Slootdorp.

Meer informatie over Christelijke Voetbalvereniging Wieringermeer in Slootdorp

Christelijke Voetbalvereniging Wieringermeer is een Voetbalclub gelegen in Slootdorp op Kon. Beatrixlaan 3.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Slootdorp? Dan ben je bij Christelijke Voetbalvereniging Wieringermeer op de juiste plek. Bij Christelijke Voetbalvereniging Wieringermeer hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Christelijke Voetbalvereniging Wieringermeer kun je in een leuk voetbalteam spelen in Slootdorp. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Christelijke Voetbalvereniging Wieringermeer om lid te worden. 

Christelijke Voetbalvereniging Wieringermeer in Slootdorp is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Kon. Beatrixlaan 3 in Slootdorp. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Slootdorp of niet, iedereen is welkom bij Christelijke Voetbalvereniging Wieringermeer. Je kan Christelijke Voetbalvereniging Wieringermeer telefonisch bereiken op: 31 227 581 730 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.cvwieringermeer.nl/

Hoe kom je bij Christelijke Voetbalvereniging Wieringermeer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christelijke Voetbalvereniging Wieringermeer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Christelijke Voetbalvereniging Wieringermeer

Bezoekers bekeken ook